Si në kohën e Gjergj Kastriotit Skenderbe! BASHKIMI SHPIRTËROR I SHQIPTARËVE NË BOTË!
            Si në kohën e Gjergj Kastriotit Skenderbe!BASHKIMI SHPIRTËROR I SHQIPTARËVE NË BOTË!

 

 

 

 

 

Takim informues dhe organizativ me                    diasporën shqiptare në Zvicër!

           Pas krijimit të kushteve për mbajtjen e kontrolluar të tubimeve, Lobi Shqiptar ju fton në takimin informativ, mobilizuese dhe organizativ për mbështetjen e projekteve të zhvillimit ekonomike në Atdhe.

Fillimi: ora 11:00

 

  1. Historia e Lobit Shqiptar.                                                            LOBI
  2. Nevoja për mobilizim rreth projekteve zhvillimore, rritjen

ekonomike dhe krijimin e vendeve të reja të punës në Atdhe.           LOBI            3. Formimi i disa komisioneve, grupeve punuese dhe

ndarja detyrave që i nevojiten Lobit për mbarëvajtjen,

e punëve organizative dhe bashkëpunimi me

Credit Union Group apo me kompanitë tjera investuese.                  LOBI

 

Pauza dhe bisedë e lirë: ora 13:00 deri 14:00

 

  1. Prezantimi i grupës investuese nga                           Credit Union Group
  2. Shpalosja e projekteve të synuara për Kosovën dhe

trevat etnike shqiptare në Ballkan.                                      Credit Union Group

  1. Bashkëpunimi me qeveritë dhe institucionet shtetërore për të realizuar projektet me rëndësi të veçantë ekonomike.                              LOBI
  2. Mundësitë e pjesëmarrjes në projekte për

anëtarët e diasporës shqiptare.                                Credit Union Group/ LOBI

 

Prezantimet zhvillohen në vendin:

  1. CH - Restorant Züribeck, Pfistergasse 4, 5734 Reinach (AG),
    •                              

Ju lutemi mundësisht, na dërgoni pjesëmarrjen tuaj me E-mail dhe regjistrohuni online në www.lobi-shqiptar.com:                      Mail: info@lobi-shqiptar.coTel:   +4915731995934

Ju mirëpresim ngrohtësisht,

 

Lobit Shqiptar

 

President:  Skenderbeg Klaiqi

Druckversion Druckversion | Sitemap Diese Seite weiterempfehlen Diese Seite weiterempfehlen
Diese Homepage wurde von Lobi Shqiptar erstellt: