Si në kohën e Gjergj Kastriotit Skenderbe! BASHKIMI SHPIRTËROR I SHQIPTARËVE NË BOTË!
            Si në kohën e Gjergj Kastriotit Skenderbe!BASHKIMI SHPIRTËROR I SHQIPTARËVE NË BOTË!

 

Mirësevini në faqen e Lobit Shqiptar në Botë!

si vazhdimësi e Lobit Euro-Atlamtik shqiptar e themeluar më 20.02.2016 në Lörrach - Gjermani!

 

 

 

Organizatë kjo mbare shqiptarë, si një ombrellë e kompanive, shoqatave, klubeve, grupacioneve, bashkësive shqiptare, bashkësive fetare-shqiptare, subjekteve politike dhe të gjithë individëve, e intelektualëve vullnetmirë, të bashkimit shpirtërorë të shqiptarëve në mbarë globin.

 

Bashkimi i subjekteve në një kulm organizativ, që përfshinë lobimin e fushave të ndryshme, me qëllimin e integrimit të komunitetit shqiptar aty ku jeton dhe përmirësimit të imazhit të entitetit shqiptar kudo që jeton.

Bazohet në punën e mirë të ekspertëve intelektual dhe individ të profesioneve të ndryshme që janë të shpërndarë në botë.

 

 Ju mundë të paraqiteni për regjistrim, si një organizatë, kompani, subjekt i çfardo llojit, apo edhe si një individ që ta jepni kontributin e juaj qytetar dhe kombëtar, që neve na takon si hallkë zëngjirore e gjeneratave të ardhshme e cila nuk guxon të shkëputet. 

Druckversion | Sitemap
Diese Homepage wurde von Lobi Shqiptar erstellt: