Zbuloni të vërtetën rreth Lobit Euroatlantik Shqiptar!

LOBI EUROATLANTIK SHQIPTAR

 

Të nderuara lobiste dhe lobistë, të nderuara motra dhe vëllëzër, zonja dhe zotërinjë, mirë se vini në faqen zyrtare të: 

 

 Lobit EuroAtlantik Shqiptar                        -GLOBAL-

 

 Kjo faqe posedon  informacionet dhe do ti përcjell ngjarjet e LEUASH në Vazhdimësi!

Administratorët do të ju mbajnë me informacionet dhe të rejat e vazhdueshme rreth Lobit EuroAtlantik Shqiptar.

                   

 Motoja e jonë është:

 

 

Kushtoja 5 minuta Atdheut!

 

EJA BASHKOHU EDHE TI, MERI EDHE TË TJERËT!

 

LOBI EUROATLANTIK SHQIPTAR                       -ZVICER-

 

 

LOBI EUROATLANTIK SHQIPTAR                       -AUSTRI-

LOBI EUROATLANTIK SHQIPTAR                       -GJERMANI-

B

Në përpunim?

LOBI EUROATLANTIK SHQIPTAR                       -SUEDI-

<

 

Në përpunim?

LOBI EUROATLANTIK SHQIPTAR                       -BELGIKË-

In Kürze erhältlich

Në përpunim?

WIR ALLE LIEBEN ES ZU BAUEN!                                                 NE TË GJITHË DËSHIROMË TË NDËRTOJMË!

5 minuta në ditë, për Atdheun tëndë!   5 Minuten pro Tag, für Ihr Heimatland!

Kommentare

Bitte geben Sie den Code ein
* Pflichtfelder
Bitte beachten Sie, dass die Inhalte dieses Formulars unverschlüsselt sind
Es sind noch keine Einträge vorhanden.

                    Ne jemi Lobi Euroatlantik Shqiptar, organizatë mbarëkombëtare!

 

 

Druckversion Druckversion | Sitemap
© Skenderbeg Klaiqi