Si në kohën e Gjergj Kastriotit Skenderbe! BASHKIMI SHPIRTËROR I SHQIPTARËVE NË BOTË!
            Si në kohën e Gjergj Kastriotit Skenderbe!BASHKIMI SHPIRTËROR I SHQIPTARËVE NË BOTË!

Të nderuar lobist dhe lobiste, nëse dëshironi ta ndihmoni komunitetin shqiptar në Diasporë dhe Atdheun e juaj, fillimisht ju duhet të regjistroheni online në Lobin Shqiptar, ku do të pranoni informatat në vazhdimësi mbi projektet e Lobit Shqiptar, si aty ku jetoni, poashtu projekte ekonomike dhe humanitare në Atdheun e juaj!

 

Pasi ta mbushni këtë formular, ne do të ju kontaktojmë dhe do ju informojmë edhe për angazhimet e juaja, në çfar fushe do të mundë të angazhoheshit. ( biznes, kultur, humanizëm, apo politikë).

Ihre Formularnachricht wurde erfolgreich versendet.
Sie haben folgende Daten eingegeben:

Formulari i anëtarësisë:

Bitte korrigieren Sie Ihre Eingaben in den folgenden Feldern:
Beim Versenden des Formulars ist ein Fehler aufgetreten. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.

Hinweis: Felder, die mit * bezeichnet sind, sind Pflichtfelder.

Master Card Visa American Express PayPal Vorkasse
MasterCard, Visa, American Express, Paypal, Advance Payment
Druckversion | Sitemap
Diese Homepage wurde von Lobi Shqiptar erstellt: