Si në kohën e Gjergj Kastriotit Skenderbe! BASHKIMI SHPIRTËROR I SHQIPTARËVE NË BOTË!
            Si në kohën e Gjergj Kastriotit Skenderbe!BASHKIMI SHPIRTËROR I SHQIPTARËVE NË BOTË!

Vërtetim: 

mbi pjesëmarrjen në Kuvendit mbarëkombëtar në Prishtinë, organizuar nga Lobi Shqiptar Euro-Atlantik

I/E nderuar lobist, lobiste, pjesëmarrëse dhe pjesëmarrës, ju faleminderit që do të merrni pjesë në Kuvend, duke kontribuar në ngritjen e imazhit kombëtar, shtetërorë dhe atdhetar.

 

Pjesëmarrja e juaj do të kontribuoj drejtpërsëdrejti në krijimin e urave lidhëse ndër shqiptar dhe në avancimin e çështjes shqiptare në rrafshin socio-ekonomik, kulturor dhe politik.

 

Ky vërtetim ju nevoitet për ta paraqitur si dëshmi për pjesëmarrje, ku në bazë të datës që do të paraqiteni të ju sigurohet edhe vendi i ulëses.

 

Në vazhdim disa sqarime rreth kontributit të juaj edhe me ndihmë eventuale që do të mundeni ti jepni organizimit dhe organizatës:

 

Duke ju falënderuar paraprakisht, ju njoftojmë se Lobi Shqiptar ka nevojë për ndihmesën e juaj edhe me mjete financiare, ju mundë të deklaroheni a keni mundësi ta ndihmoni sado pak, ku kontributin e juaj mundë ta jepni në këto gjirollogari:

 

Lobi Shqiptar Euro-Atlantik

PostFinance IBAN: CH67 0900 0000 1601 1548 2 

BIC:POFICHBEXXX                                                                                     

Banka korrensponduese për Lobin në Kosovë: NLB-Bank InvestAlb SHPK XK05171217400494447

Ihre Formularnachricht wurde erfolgreich versendet.
Sie haben folgende Daten eingegeben:

Si pjesëmarrës në Kuvendin e Lobit Shqiptar, Kuvendin do ta ndihmoj me një shumë të hollash! Klikoni mbi shumën e dëshiruar!

Bitte korrigieren Sie Ihre Eingaben in den folgenden Feldern:
Beim Versenden des Formulars ist ein Fehler aufgetreten. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.

Hinweis: Felder, die mit * bezeichnet sind, sind Pflichtfelder.

Druckversion | Sitemap
Diese Homepage wurde von Lobi Shqiptar erstellt: