Si në kohën e Gjergj Kastriotit Skenderbe! BASHKIMI SHPIRTËROR I SHQIPTARËVE NË BOTË!
            Si në kohën e Gjergj Kastriotit Skenderbe!BASHKIMI SHPIRTËROR I SHQIPTARËVE NË BOTË!

Komisioni për Media dhe Marketing

Komisioni 

 

 

Emaili : media@lobi-shqiptar.com

Naser Sherifi- Zëdhënës i Lobit Shqiptar

Halit Nezaj,

Menaxher për Media dhe Marketing

Besa Qirezi - gazetare, Kosovë

Fatime Manella - gazetar, Gjermani - Greqi - Shqipëri

Vladimir Selamaj - gazetar, Greqi- Shqipëri

Arbër Kadriu - gazetar , Maqedoni e Veriut

Druckversion | Sitemap
Diese Homepage wurde von Lobi Shqiptar erstellt: