Si në kohën e Gjergj Kastriotit Skenderbe! BASHKIMI SHPIRTËROR I SHQIPTARËVE NË BOTË!
            Si në kohën e Gjergj Kastriotit Skenderbe!BASHKIMI SHPIRTËROR I SHQIPTARËVE NË BOTË!

Bajram Mulaj themelon, Departamentin e unitetit, verifikimit dhe ngritje së imazhit kombëtar!

Kryetari dhe anëtarët e Komisionit të unitetit,verifikimit, ngritjes së imazhit të Lobit Shqiptar,

 

në përbërje nga bashkëthemeluesit dhe anëtarët e degëve të Lobit Euro-Atlantik Shqiptar të themeluar më 20.02.2016 dhe ristrukturimit të

Lobit Shqiptar më 30.03.2019 por edhe aktivist tjerë të bashkangjitur gjatë rrugëtimit të kësaj organizate shpresëdhënëse, të njohur si “Lobi i shpresës shqiptare”.

 

 1. Bajram Mulaj – Kryetar i Komisionit – vendbanimi në Zvicer,
 2. Maxhun Syla -Bashkëthemelues i Lobit Euro-Atlantik Shqiptar 20.02.2016 – vendbanimi në Gjermani,
 3. Ali Sylejmani - Bashkëthemelues i Lobit Euro-Atlantik Shqiptar 20.02.2016 – vendbanimi në Zvicer,
 4. Isat Jakupi – Bashkëthemelues i Lobit Euro-Atlantik Shqiptar 20.02.2016 – vendbanimi në Ulqin,
 5. Muhamet Mujaj - Përfaqësues juridik – vendbanimi në Kosovë,
 6. Afrim Maxhuni – Gjermani, i aktivizuar në Kuvendin e Shukri Ymerit dhe Xhafer Ahmetajt më 17.12.2016 – vendbanimi në Gjermani,
 7. Halil Çitaku – Aktivist i dalur nga Kuvendi i datës 30.03.2019-  vendbanimi në Gjermani,
 8. Kemajl Shaqiri – Pjesëmarrës i ristrukturimit të Lobit Euro-Atlantik Shqiptar 30.03.2019 - vendbanimi në Gjermani,
 9. Mehmet Mehmetukaj – altivist i ri nga Austria për herë të parë Konferenca online 19-20- dhjetor 2020 - vendbanimi në Austri,
 10. Jorgo Dede – Bashkëthemelues dhe Kryetar i Lobit Euro-Atlantik Shqiptar – vendbanimi në Greqi
 11. Gjergj Harka – aktivist dhe bashkëthemelues i Lobit Euro-Atlantik Shqiptar - vendbanimi në Itali,
 12. Daut Haxhaj – ,
 13. Mehmedali Ahmeti – Nënkryetar i degës së Lobit Euro-Atlantik Shqiptar - venbanimi në Belgjikë,
 14. Naser Sherifi - Austri Bashkëthemelues i degës së Lobit Euro-Atlantik Shqiptar vendbanimi në Austri,
 15. Xhevat Fetahaj – Gjermani Bashkëthemelues i degës së Lobit Euro-Atlantik Shqiptar – vendbanimi në Gjermani,
 16. Florim Useini – Bashkëthemelues i Lobi Euro-Atlantik Shqiptar – Zvicer, vendbanimi në Gjermani,
 17. Halit Nezaj - nga 19 dhe 20 dhjetori 2020 – Menagjer për marketing dhe media, ngritje të Imazhit të Lobit Shqiptar - vendbanimi në Gjermani
 18. Tahir Citaku – Kryetar Komisioni për mbështetje politike - vendbanimi në Zvicer,
 19. Asllan Dibrani - Bashkëthemelues i Lobit Euro-Atlantik Shqiptar 20.02.2016 – vendbanimi në Gjermani
 20. Musa Tolaj - Bashkëthemelues i Lobit Euro-Atlantik Shqiptar 20.02.2016 – vendbanimi në Gjermani.

 

 

 

 

Vendimet që duhet të dalin:

 

 1. Të vendoset për një Kuvendë të përgjithshme me një pjesëmarrje të madhe, ku do të zgjidhet data dhe vendi.
 2. Të vendosen për kompetencat e thirrjes së Kuvendit, mbarëkombëtar,
 3. Të vendoset në bazë të cilës nismë të vazhdohn punën Lobi Shqiptar deri në Kuvend të saj:                                       Të themelimit të datës 20.02.2016 - Lörrach, të asaj të 17.12.2016 Lörrach, 30.03.2019 Freiburg, të janarit të 2020 Athinë – Greqi?
 4. Të vazhdohet me zgjerimin e Lobit ( ...... ) Shqiptar dhe legjitimiteti i kompetencave të dhënies së autorizimit për zgjerim,
 5. Të paraqitet, gjiro llogaria bankare dhe selia qendrorë e Lobit,
 6. Të vendoset, cili grup ka të drejtë ta mbanë emrin e Lobit Euro-Atlantik Shqiptar, 
 7. Të vendosen aktivitetet dhe kompetencat në bazë të Statutit të Lobit Shqiptar.

 

p.s. Vërejtje: Përos këtyre përfaqësuesëve, të gjitha grupet mundë ti dërgojnë vëzhguesit e tyre, pa të drejtë vote.

 

Grupet dhe fraksionet kan të drejtë, të japin propozimet e tyre me shkrim për çdo gjë që i kontribuon unifikimit dhe shuarjes së fraksioneve, e grupeve të vogla që thirren në emër të Lobit ( ..........) Shqiptar.

Pas vendimeve që ndërmerr komisioni i cili do të votohen, një anëtar një votë, ndërsa Kryetarit i numërohen me dy vota, llogariten si vendime të plotfuqishëm dhe do të bëhen edhe Kontrata në mes veti.

 

  30.12.2020                   Reinach - Zvicer,                                          

 

 

Bajram Mulaj                                                                                                                                

Kryetar i komisionit të unifikimit

Druckversion | Sitemap
Diese Homepage wurde von Lobi Shqiptar erstellt: