Si në kohën e Gjergj Kastriotit Skenderbe! BASHKIMI SHPIRTËROR I SHQIPTARËVE NË BOTË!
            Si në kohën e Gjergj Kastriotit Skenderbe!BASHKIMI SHPIRTËROR I SHQIPTARËVE NË BOTË!

Regjistrimi për pjesëmarrje në Kuvendin 25-26 Nëntor 2022 në Prishtinë

Kuvendi 25-26. Nëntor 2022 Lobi Shqiptar Euro-Atlantik
Harzerweg 8 , 4702 Oensingen -CH

E-Mail: info@lobi-shqiptar.com

www.lobi-shqiptar.com

 

Kontributi i juaj është i nevojshëm edhe financiar:

 

Lobi Shqiptar Euro-Atlantik

PostFinance IBAN: CH67 0900 0000 1601 1548 2 

BIC:POFICHBEXXX                                                                                     

Banka korrensponduese për Lobin në Kosovë: NLB-Bank InvestAlb SHPK XK05171217400494447

Për ta ndihmuar Kuvendin dhe Lobin Shqiptar Euro- Atlantik me ndonjë shumë të dëshiruar, ju mundë të klikoni këtu: Sponzor

Porsa ta dërgoni formularin ju do ta pranoni vërtetimin me email që do të përdoret për pjesëmarrje, në rastë të kundërt ju lutëm të paraqiteni me email te ne!

Ihre Formularnachricht wurde erfolgreich versendet.

Sie haben folgende Daten eingegeben:

Formular regjistrimi:

Bitte korrigieren Sie Ihre Eingaben in den folgenden Feldern:
Beim Versenden des Formulars ist ein Fehler aufgetreten. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.

Hinweis: Felder, die mit * bezeichnet sind, sind Pflichtfelder.

Njoftim

 

MBAHET KUVENDI I UNIFIKIMIT TË LOBIT SHQIPTAR EURO-ATLANTIK

 

Duke u bazuar në rrjedhat e akualitetit ndërshqiptar dhe mbarëshqiptar, s’i dhe në rrjedhat ndërkombëtare të cilat, po shfaqen me situate dhe kriza të papritura që e rrezikojnë perspektivën e kombeve dhe të shteteve, sidomos në planin social dhe ekonomik dhe të sigurisë së përbashkët, më datë 25-26 Nëntor 2022, në Prishtinë ( në Hotel Grand), do të mbahet:

Kuvendi mbarëkombëtar i Lobit Shqiptar Euro-Atlantik dhe i unifikimit të shqiptarëve në botë, në shenjë të kurorëzimit përmes bashkimit fizik dhe shpirtërorë në një organizatë - ombrellë të përbashkët lobuese dhe zhvilluese.

 

Ky kuvend, synon bashkimin dhe forcimin e bashkëpunimit nacional, duke pasur për bazë traditat tona (besën), dhe simbolet tona (flamurit kombëtar), në mënyrë që të gjithë si një, të takohemi dhe të bashkohemi mbi idealet dhe perspektivat që, synon cdo komb I përparuar. E ato, janë zhvillimi, integrimi, përparimi etj.

 

Të nderuar bashkëkombës, të nderuar lobist dhe lobiste, ju shqiptar dhe shqiptare në mbarë botën, që jeni të organizuara në forma të ndryshme, si shoqata, bashkësi, federata, unione ekonomike, subjekte politike por, edhe si individ:

 

Ju ftojmë që të bëheni edhe ju pjesë e historisë më të re, gjeneratorë të një bashkimi në një kulm organizativ të përbashkët, me qëllimin sublim  të funksionalizimit të ideve tona, të projekteve tona, të veprimeve aktive me qëllim ndërtimi të një ardhmërie nacionale dhe shtetërore në arenën ndërkombëtare.

 

Kombet dhe shtetet, sidomos në Evropë, historikisht kanë treguar se dinë dhe munden t’i tejkalojnë barrierat e ndryshme fizike dhe shpirtërore, kulturore dhe sociale, politike dhe ekonomike dhe, kanë “rrëmbyer” momentet e ndritshme të bashkimit, pavarësisht vështirësive dhe periudhave tragjike, duke lënë mbrapa të kaluaren, e duke udhëtuar me hapa gjigant drejt së ardhmes.   

 

Lobi Shqiptar i themeluar me 20.02.2016 në Lörrach të Gjermanisë si “Lobi Euro-Atlantik Shqiptar”, ka kaluar nëpër faza të ndryshme, ku tani mundë të thuhet se ka kaluar pengesat kryesore të mbarëvajtjes së punës së mirëfilltë në misionin të kësaj organizate - ombrellë për individët vullnetmirë dhe progresistë dhe për organizatat shqiptare që veprojnë në botë. Sepse, Lobi Shqiptar Euro-Atlantik, ka për synim  lobimin dhe veprimin në katër fushat:

 

- Lobimi për ngritjen kulturore dhe arsimore të shqiptarëve në Botë!

- Lobimin për ngritjen ekonomike dhe investimeve të huaja dhe diaspora në Atdhe!

- Lobimin në ngritjen e imazhit kombëtar dhe shtetërorë!

- Lobimi në fushën sociale dhe zbutjen e varfërisë në Atdhe.

 

Ju njoftojmë se për të gjitha këto tema, paraprakisht do të diskutohet, do të paraqiten ide dhe projekte që do të miratohen në vazhdim nga ju, të dashur lobistë dhe lobiste, e që në funde do të zgjidhet Bordi, Kryesi e Re e Lobit Shqiptar Euro-Atlantik, s’i dhe strukturat udhëheqëse e komisionet në fushave të ndryshme.

Do të jetësohen dhe do të autorizohen personat për aktivizimin e degëve të Lobit Shqiptar Euro-Atlantik nëpër vendet e botës shqiptare.

 

Të drejtë për pjesëmarrje kan të gjithë lobistët si individ apo edhe në formë të ndonjë organizate, që kan kontribuar në çfarëdo lloj forme në të mirën e ngritjes së imazhit kombëtar dhe shtetërorë, por edhe ata të cilët dëshirojnë të na bashkohen brenda Lobit Shqiptar nga cili do vend, e kudo që janë.

 

Ju ftojmë që ta plotësoni formularin e pjesëmarrjes me të dhënat e juaja.

 

 

 

Kryesia e Lobit Shqiptar

Skenderbeg Klaiqi

President

 

Druckversion | Sitemap Diese Seite weiterempfehlen
Diese Homepage wurde von Lobi Shqiptar erstellt: