Si në kohën e Gjergj Kastriotit Skenderbe! BASHKIMI SHPIRTËROR I SHQIPTARËVE NË BOTË!
            Si në kohën e Gjergj Kastriotit Skenderbe!BASHKIMI SHPIRTËROR I SHQIPTARËVE NË BOTË!

Tv Diaspora - Studio Berlin

  Televizioni i Diasporës shpall:  

 

                      K O N K U R S

 

Televizioni Diaspora – Studio e Berlinit në kuadër të konsolidimit të skemës programore shpall konkurse për pranimin e bashkëpunëtorëve për emisionet me sa vijojnë:

  1. Dy udhëheqës/e të emisionit „Mirëmëngjes Diasporë“
  2. Dy udhëheqës/e të emisionit „Pasdita me Diasporën”
  3. Dy udhëheqës/e të emisionit “Debati”
  4. Dy udhëheqës/e të emisionit të mbrëmjes
  5. Dy udhëheqës/e të emisionit „Sporti në Diasporë“
  6. Katër punëtorë teknik në master dhe regji!
  7. Katër bashkëpunëtorë për emisionine tematike nga arti, kultura, jeta sociale, shkenca, teknologjia sie dhe tema tjera që ndërlidhen me  e bashkatdhetarët në Diasporë.

Kandidatët apo kandidatet duhet të tregojnë aftësit e tyre profesionale si në:

Shkrim të gjuhës shqipe dhe pa gabime, lexim të rrjedhshëm dhe profesional, të ndihen të lirë dhe të ken gjindëshmërinë par kamerave, të jen të gatshëm për udhëtime dhe përgatitje të kronikave.

Kandidatët apo kandidatët me nga një video me ndonjë storie, apo lexim të biografisë së tyre duke e përshkruar jetën e veprimtarinë e tyre të lajmërohen me kontaktin:

Telefonat: +4917660197465

Emailat: tvdiaspora@hotmail.de ; info@lobi-shqiptar.com

Në Facebook: televizioni diaspora

 

Me rrespekt të veqantë

Redaksia e Televizionit Diaspora-Studio në Berlin

Druckversion | Sitemap Diese Seite weiterempfehlen
Diese Homepage wurde von Lobi Shqiptar erstellt: